Kaatopaikkani "Herää pahvi, nyt on tosi kyseessä!" :)

Tyttönä Tinderissä

  • Profiilikuvat. Alexandra Testityttö, 33vee heitukka Helsingistä.
    Profiilikuvat. Alexandra Testityttö, 33vee heitukka Helsingistä.
  • Vastatykkäysprosentin hahmottamiseksi. 'Matches' swipen vieressä ei näytä kaikkia mätsejä, vaan ainoastaan session mätsit.
    Vastatykkäysprosentin hahmottamiseksi. 'Matches' swipen vieressä ei näytä kaikkia mätsejä, vaan ainoastaan session mätsit.

Näitä kokeiluja on tehty jo ties kuinka ja paljon, eikä tarkoitukseni alunperin ollut kirjoittaa aiheesta, mutta kun (Minna Canthin ja) tasa-arvon päivä sattui tälläin sopivasti kohdalle, niin kaipa mäkin sitten vielä pykään tästä blogin.

Äkkiseltään voisi kuvitella vastaanoton olevan jäätävä, kun mies iskee pakkelit naamaan ja ryntää naisena treffisivustolle etsimään miestä. No, ei muuta kun kaivamaan arkistoista muutama kuva viime Halloweenilta ja Tinderiin.

Mikäli punnitaan matchein tai viestien määrällä, oli lopputulema varsin yllättävä. Aavistelin kyllä, että jokunen osuma tulee, mutten osannut odottaa niitä tulevan yli 100. Nirsosti vielä rajasin kohderyhmänkin vain 20-35 vuotiaisiin miehiin. (Jos >sata matchia ei jostain syystä kuulosta paljolta, niin hahmotteleppa viereisestä kuvasta vastatykkäysprosenttia.)

 

Toisinaan sitä jää pohtimaan, hahmottavatko naiset ollenkaan miten etuoikeutettua elämää he tässä yhteiskunnassa elävät. Kunnes sitten muistan, että naisen euro on edelleen sen 44 senttiä. Faktajuttu.  Näin kertoo fb-feedini ainakin kerran viikkoon.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän aleksin kuva
Aleksi Tiensuu

Ei tietysti pitäisi poissulkea sitä mahdollisuutta, että Suomessa on kasapäin kaappihomoja. :)

T Piepponen

Päivöä.

Onneksi Suomessa on oikeus olla esimerkiksi sitä mieltä, että tinderin kaltaisia palveluita käyttävät enimmäkseen mielenvikaiset. Niin todella vaikuttaa olevan. En tarkoita siellä trollaavia vaan yleistä 'ainesta' siellä.

Hyvää päivänjatkoa.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

En vieläkään käsitä mitä maagista tai kiehtovaa siinä tinderissä oikein on. Meille teettettiin pari vuotta sitten kauppiksessa "virallinen" kysely nuorten sosiaalisenmedian käytöstä jossa kysyttiin mm "käytätkö tinderiä" ja pitivalita kyllä tai ei. Mielestäni kysymys oli outo sillä testi oli suunnattu 15-21 vuotiaille ja kuten arvata saattoi aika harva eli ei kukaan ikätovereista käytti tinderiä, en edes minäkäänenkä aio käyttääkään.

Käyttäjän aleksin kuva
Aleksi Tiensuu

Aika paljon siellä siihen nähden näyttäs olevan populaa. Paha sanoa ei-täysikäsistä. Prosentuaalisesti tiettys varmaan aikas pieni osa ikäluokkaa.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Alaikäisten määrätä en itsekkää osaa sanoa mutta moniSuomalainen vanhempi haluaisi nostaa palvelun ikärajan 13 vuotiassta ylemmäs 18 ikävuoteen ja mitä aikoinani kävin uteliaisuuttaa katsomassa mikä se tinder on niin tilin luominen olisi vaatinut 23 vuoden iän.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Pulma tässä naisten kadehtimisessa on se,että naiset eivät ollenkaan ole metsästämässä sitä,mitä sinä heiltä niin kovin kadehdit.
Naiset eivät haaveile siitä,että heille "ehdotellaan" jatkuvasti.
Tai huudellaan. Tai heitä " lähestytään".

Joten tämän väännön voisi lopettaa.
Ja todeta,että naiset haluavat jotain,mitä lähes kaikkien naisten on mahdoton saada.
Ja miehet jotain,mitä useimpien miesten on mahdoton saada.

Sitten voisi tehdä t ä l l e jotain.

Toimituksen poiminnat